Nimenhuuto marker
Hanhivaaran Liikuntakeskus Salorankatu 5 SALO, Salorankatu 5 [kartta]

Juniorijaosto järjestää seuran juniorijäsenille hohtokeilauksen kiitokseksi hienosti sujuneesta kesänkaudesta Hanhivaaran keilahallissa la 25.11. klo 16 alkaen. Keilauksen jälkeen istumme vielä pöydän ääreen ja nautimme suolapalaa. Samalla voimme muistella ja jutella kesänkauden pyöräilylenkkien tapahtumista.
Hohtokeilaus on klo 16-17 ja ruokailu sen jälkeen. Tilaisuus kestää arviolta klo 18 saakka.
Ilmoittautumiset nimenhuutoon tai Teemulle sähköpostiin ke 22.11. mennessä. Ilmoitus myös mahdollisesta ruoka-aine allergioista.

Tervetuloa

lisätiedot Teemu Räsänen +358400991843 teemu.m.rasanen(at)gmail.com

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

14
TeemuR Ilari K Jarno R Risto-Pekka R Akseli K Oskar S Lotta S Emil S Vilppu R Onni F Elias N Tomi P Tuukka H Niilo R
2
Ville S Esa A
65

Kommentoi...

Teemu

Heippa!
Aiemmasta poiketen ilmottautuminen la 25.11. junnujen keilailuun tulee tehdä ma 20.11. klo 12 mennessä ruokatilauksen johdosta ja tuohon mennessä myös ilmoitus Teemulle minkä pizza vaihtoehdon valitsee.
Vaihtoehdot ovat seuraavat:
1. Kinkku-Ananas
2. Jauheliha-Tomaatti
3.Kebab-Punasipuli
4. Tonnikala-Ananas
pizzat ovat ns. peltipizzapalaa ja lisäksi tarjolla vihersalaattia sekä juomat

Vielä ehtii ilmottautua mukaan. Tervetuloa !

Kokoontuminen on Hanhivaaran aulassa

ilmoitukset Teemulle 0400 991843 tai teemu.m.rasanen(at)gmail.com

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja